15 důvodů, proč používat kolagenovou masku na obličej

Způsob, jakým se o pleť staráme v mládí, významně ovlivňuje to, jak budeme vypadat s přibývajícím věkem. Přesto se stává, že o sebe lidé začínají dbát až s přibývajícími vráskami a problémy. Ať už jste muž nebo žena, pamatujte, že hýčkat bychom se měli v každém věku. Správná a včasná péče může tvorbu vrásek zpomalit a již vzniklé drobné vrásky dokonce vyhladit. Zjistěte, jakou roli může v péči o pleť hrát kolagenová maska.

Proč byste měli pravidelně používat masku na obličejblog-maska

Pokud toužíte po zdravé a krásné pleti, masku na obličej prostě musíte vyzkoušet. Jedná se o rychlý a účinný způsob, jak svou pleť vyživit, hydratovat, a navíc si užít zasloužené chvíle relaxu. Vzhledem k tomu, že jsou masky na obličej velice populární, existuje na trhu celá řada druhů. Obecně ale pro většinu masek na obličej platí následující:

  • hloubkově čistí pleť
  • umožňují snazší pronikání účinných látek do pokožky
  • odstraňují z povrchu kůže odumřelé buňky

Zjistěte, v čem je unikátní naše KK kolagenová maska a dopřejte vaší pleti tu nejluxusnější péči.

Výhody KK kolagenové masky s kyselinou hyaluronovou

Nikdy jste o kolagenové masce na obličej neslyšeli? Přišel čas seznámit se s jejími blahodárnými účinky. Už jsme vysvětlili, proč je obecně dobré používat masku na obličej. Při vývoji naší KK kolagenové masky jsme se ale rozhodli zajít ještě dál. Výsledkem je vyvážený komplex kolagenu, kyseliny hyaluronové a bio olejů, který uhasí žízeň i té nejnáročnější pleti. V našich dalších článcích si můžete přečíst, jak důležitý je pro naše tělo kolagen a kterými účinky se vyjímá kyselina hyaluronová. Láká-li vás jejich kombinace, vsaďte na KK Kolagenovou masku, od které můžete očekávat následující:blog-serum

  1. hloubkově hydratuje pleť
  2. účinky na své pleti uvidíte okamžitě
  3. dodává pleti liftingový efekt
  4. zpomaluje úbytek kolagenu v těle
  5. vyživuje a omlazuje pleť
  6. zanechává pleť jemnou a hladkou
  7. navrací pokožce pevnost a pružnost
  8. je vhodná také pro citlivou pleť
  9. vydrží na více než 50 aplikací
  10. sjednocuje barevný tón
  11. příjemně osvěžuje
  12. díky obsahu panthenolu zklidňuje pleť a prodlužuje celkový účinek masky
  13. redukuje vrásky a zjemňuje rýhy
  14. napomáhá regeneraci a růstu nových buněk
  15. výrazně urychluje obnovu pokožky po spálení od slunce

Kromě prémiové kolagenové masky doporučujeme vyzkoušet také náš hydrolyzovaný KK Kolagen drink, KK vitamíny na vlasy a nehty, hyaluronové sérum na pleť a čistící hydratační tonikum.

Stále si nevíte rady?

V případě jakýchkoli nejasností se na nás neváhejte obrátit prostřednictvím telefonního čísla +420 777 756 177 nebo e-mailové adresy info@kkkolagen.cz. Velice rádi vám poradíme. Další užitečné tipy ze světa krásy naleznete na našem Instagramu, Facebooku nebo v jiných blogových článcích. Jsme česká firma, která se specializuje na kosmetiku a doplňky stravy pro tělo a zdraví.