Jak správně pečovat o vlasy?

Pokud si chcete zajistit opravdu krásné vlasy, měli byste ke své zdravé a vyvážené stravě přidat vhodný doplněk stravy.

Jak si vybrat správný doplněk stravy, tak aby opravdu fungoval?

Na internetu, v lékárnách, a i v obchodech zdravé výživy se prodává velké množství doplňků stravy.

Ale jak takový doplněk stravy vybrat? Nejdůležitější je, se podívat na složení, a hlavně se zaměřit na účinné látky. Výborným ukazatelem, zdali je doplněk na podporu růstu a kvality vlasů opravdu kvalitní a bude účinný, složka Saw palmetto.

Co to vlastně je to Saw palmetto?

Saw palmetto, neboli Serenoa plazivá, je druh palmy. Na této zakrslé palmě je zajímavé to, že produkuje plody, ze kterých se vyrábějí doplňky stravy.

Doplňky stravy s obsahem Saw palmetto mají pozitivní účinek a efektivně řeší problematiku vypadávání vlasů. Dále pomáhá řešit problémy s prostatou, hormonální nerovnováhu, podporuje libido a přispívá k celkově dobrému zdravotnímu stavu.

Naše tipy, které zaručeně fungují

  • Krásné vlasy

Perfektní doplněk stravy s jedinečným složením jsou Krásné vlasy od KK Kolagenu.  Vitamíny Krásné vlasy obnoví kvalitu vašich vlasů, dodají jim zdravý, přirozený vzhled a kompletní výživu. Klíčovými složkami je Saw palmetto, biotin a unikátní K7 složení obsahující aminokyseliny.

 

  • Prémiový kolagen s kyselinou hyaluronovou

Dalším skvělým doplňkem stravy je kolagen. KK Kolagen zajistí pevnou, pružnou a zdravou pokožku, nehty i vlasy. KK kolagen přispívá k redukci očních vrásek i celulitidy, omlazuje pleť a zároveň vede ke zlepšení celkového zdraví bez zatížení organismu.  

 

Při péči o své vlasy, je také velmi důležité dbát na výběr kvalitní vlasové kosmetiky. Do své péče doporučujeme přidat sérum na vlasy a kvalitní vlasovou masku.

 

  • Sérum Krásné vlasy

KK vlasové prorůstové sérum je speciálně navrženo pro obnovení a podporu hustoty řídnoucích vlasů. Unikátní složení pomáhá zastavit vypadávání vlasů, obnovuje jejich růst a probouzí spící vlasové váčky. Hloubkově vyživuje vlasovou pokožku, zlepšuje hustotu a kvalitu nově rostoucích vlasů, omezuje jejich vypadávání, třepení, lámavost, hydratuje a omezuje tvorbu lupů. Bez vedlejších negativních účinků.

  • KK kolagenová maska na vlasy

KK Kolagenová maska na vlasy s kyselinou hyaluronovou a aminokyselinami z hedvábí. Tato maska má luxusní složení, pro zdravé a lesklé vlasy. Obsahuje hydrolyzovaný kolagen, oleje z avokáda, arganu, jojoby a kokosový olej, keratin, aminokyseliny z hedvábí a další výživné složky.